Асеновградският клуб “Оками Дожо спечели 9 медала на Държавно първенство за деца

...
Асеновградският клуб “Оками Дожо спечели 9 медала на Държавно първенство за деца
Коментари Харесай

Асеновградски клуб с 9 медала от турнир във Велико Търново

Асеновградският клуб  “Оками Дожо ” завоюва 9 медала на Държавно състезание за деца до 8 и до 10 години във Велико Търново. 
Прочетете още
Участие взеха над 200 състезателите от 26 клуба на Българка Карата Киокушин Федерация. 

Състезателите на “Оками Дожо ” завоюваха 9 медала, от които 2 златни, 3 сребърни и 4 бронзови. Специална премия - купа за най-голям военен дух бе връчена на състезателя на “Оками Дожо ” - Васил Чалъков, който взе присъединяване в най-многобройната и рекордна все още категория с общо 39 участници.

Състезателят на клуба изигра редица срещи за постигане до финалите и изрично завоюва златото в категорията си. Въпреки мощната конкуренция в огромното състезание дребните каратеки на клуба се показаха повече от почтено и съумяха да стигнат до призовите места, показвайки дух, непримиримост и умения.

За клуба надпреварите не престават като през юни месец следва Държавно състезание в дисциплината “ката ” за всички възрасти, а при започване на юли месец юношите и девойките младша и старша възраст на “Оками Дожо ” ще вземат присъединяване в Световна Купа, което ще се организира в к.к.Камчия, с което ще приключат и надпреварите за първото полугодие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР